TAI CHI TEČAJI - TAI CHI TRAVELER's

TAI CHI CHUAN je legendarna kitajska veščina meditacije v gibanju, ki jo pri nas poučujemo individualno ali v mini skupinah do največ 5 učencev. To nam omogoča popolnoma individualni pristop k učenju vsakega posameznika glede na njegove zmožnosti in sposobnosti. 

Pri učenju se držimo načina poučevanja, kot se prakticira na Kitajskem. Izogniti se skušamo »zahodnim« prilagoditvam, ki iz tai chija večkrat naredijo telovadno-plesno veščino in pri tem izgubijo osnovno bistvo veščine oz. njegovo globino. Učenca želimo čimprej pripeljati do osvojitve željene tai chi forme in ga s tem usposobiti, da lahko sam nadaljuje svojo meditativno tai chi nadgradnjo. 

Za učenje tai chija ni nobenih omejitev, tudi starostnih ne. Prav tako ni potreben nakup nikakršne posebne opreme, saj majico, trenirko in tenis copate poseduje vsak.

Poseben poudarek dajemo kontaktu z naravo, saj se pri nas tako tai chi vedno poučuje na prostem, na svežem zraku pod Pohorjem.

V učenju tai chija je vključen tudi qi gong, ki ga poučujemo tudi ločeno v obliki wu qin shi.

UČITELJA:

Igor Osvald se s tai chi chuanom ukvarja že več kot 20 let, Dominika nekaj let manj. Po začetnem učenju v Sloveniji sta se pretežno izobraževala v Yangshuu na Kitajskem pri mojstru Wang Zhi Pingu tekom svojih potovanj po Kitajski v sklopu sedemletnega potovanja po svetu. Meditativni element tai chija sta izpopolnjevala v Mahasi Sayadaw Vipassana centru v Yangonu v Myanmaru (Burmi), znanja o qi-ju pa v sklopu učenja akupresure na Kitajskem in Tajskem. S prakticiranjem tai chija sta se srečevala v mnogih deželah Azije in Avstraliji ter posledično spoznavala različne pristope k učenju te ultimativne meditacijske veščine.

TERMINI VADBE:

- ponedeljek 18.00 - 20.00

- torek 18.00 - 20.00

- četrtek 18.00 - 20.00

Termine lahko uskladimo tudi individualno.

CENA:

65 EUR/mesec za vadbo 2x tedensko

95 EUR/mesec za vadbo 3x tedensko

LOKACIJA VADBE:

Macunova ulica 6, Radvanje, Maribor

(5 min. hoje od spodnje postaje gondolske žičnice)

KONTAKT:

Igor Osvald - 068 186 285

Dominika Osvald - 068 184 190

taichitravelers@gmail.comTAI CHI TRAVELER's

TAI CHI CHUAN TEČAJI

SREDNJA EVROPA

Macunova ulica 6, Maribor

SLOVENIJA


KONTAKT:

taichitravelers@gmail.com

068-186-285 (Igor)

068-184-190 (Dominika)

- - -   ZAČUTI GIBANJE V MIROVANJU IN POIŠČI MIROVANJE V GIBANJU   - - -

Powered by SmugMug Log In